Catalog produse:
SORTIMENT DE BOMBOANE
Forastero EXCLUSIV 1/350g
Bomboane cu ciocolată albă și cu ciocolată cu lapte cu diverse umpluturi delicioase din magiun de nuci verzi, căpșină, zmeură prune uscate, alune și petale de trandafir, cu cremă fină de lapte și vanilie. Simți gustul și aromă unică în fiecare bomboană din asortimentul Forastero ”EXCLUSIV”!
Forastero PARADIS 1/500g
Ciocolată naturală, fructe și pomușoare toate acestea sunt îmbinate în cutia de bomboane Forastero Paradis, cutia de lux cu 46 de boamboane delicioase : ”Trandafir” - cu umplutură din petale de trandafiri, ”Felicia”- cu adaos de pomușoare delicioase, ”Nuca verde”- cu umplutură de dulceață de nuci verzi, ”Succes”-cu cremă de lapte și alune prăjite, ”Crisp”- cu adaos de alune prăjite și pufarine de orez.
NOSTALGIE 1/380g
Patru bomboane diferite (Asorti, Mozaic, Plai și Folclor) , care vă încântă.
CU TOATĂ DRAGOSTEA 1/400g
Este un prilej de a-i răsfăța pe cei dragi și a le oferi toată dragostea împreună cu micile delicatese de Clepsidra, Inspirație, Miracol (clasic), Nu-mă-uita și Medalie de ciocolată.
DIN TOATĂ INIMA 1/200g
Într-o singură cutie găsești trei feluri de bomboane: Moldova, Meteorit și Masca.
MIRACOL 1/400g
Alcătuit din două bomboane diferite: Miracol (clasic) și Miracol (cu alune).
BOMBOANE
LAPTE DE PASĂRE 1/260g
Bomboane din cremă extrafină din albuș bătut cu adaos de lapte integral concentrat cu zahăr. Crema poate fi cu frișcă, lămâie sau ciocolată, glasate cu glazură de ciocolată.
LAPTE DE PASĂRE tort 1/350g
Feliile sunt combinate din trei straturi: frișcă, lamâie și ciocolată, acoperite și decorate cu glazură de ciocolată.
SUFLEU
Bomboană pe bază de albuș bătut acoperită cu glazură de ciocolată, cu adaos divin și gust de crema de brule, sau adaos de ulei de lamâie, de frișcă și plombir, de cacao.
METEORIT PREMIUM 1/350 g
Bomboane cu corp pe bază de cajou proaspăt prăjit, amestecat cu miere de albineși acoperite cu glajura de ciocolată. Produs de post.
METEORIT 1/320g
Bomboane cu corp din masă de griliaj foarmate din amestec de arafide și miere de albine, acoperite cu glazură de ciocolata. Produs de post.
METEORIT 1/400g
Bomboane cu corp din masă de griliaj fomate din amestec de arahide si miere de albine,acoperite cu glazură de ciocolată. Produs de post.
GRILIAJ 1/300g
Arahide prăjite amestecate cu zahăr caramelizat și glazurate cu glazură de ciocolată. Produs de post.
CHIȘINĂUL DE SEARĂ 1/300g
Bomboane cu corp din prune uscate cu gust dulce acrișor , acoperite cu glazură de ciocolată. Produs de post. Deținătorul premiului I și a medaliei de aur la Expoziția Internațională ProdExpo 2008 , ediția XV, concursul Intenațional ”Cel mai bun produs -2008” Moscova, Rusia.
LIVADA MOLDOVEI 1/170g
Bomboane din fondantă de zahăr cu fructe alcoolizate, acoperite cu glazură de ciocolată. Prosdus de post.
VIȘINĂ ÎN CIOCOLATĂ 1/360g
Vișină naturală alcoolizată în interiorul unei fondante de zahăr și acoperită cu glazură de ciocolată. Produs de post.
STRUGURI ÎN CIOCOLATĂ 1/320g
Bobițe de struguri alcoolizate în interiorul fondantei de zahăr și acoperite cu glazură de ciocolată. Produs de post.
DO-RE-MI 1/400g
Un produs inedit, o îmbinare perfectă a două gusturi diferite - unul din jeleu cu gust de lamâie și unul de amestec din arahide și miere, acoperite cu glazură de ciocolată. Produs de post.
MOLDOVA 1/420g
Bomboane praline în formă de cupolă acoperite cu un strat de glazură de ciocolată și presărate cu foi de vafele fărâmițate; un amestec delicios de arahide prăjite, unt de cacao, ulei de cocos, cacao triturată.
FAVORIT 1/280g
Bomboane de ciocolată cu lapte, cremă fină de arahide și o alună proaspăt prajită în mijlocul ei.
FOLCLOR 1/250g
Bomboane din două straturi: un strat spumos și unul din fondantă de lapte cu aromă de cafea, glasate cu glazură de ciocolată.
DUET 1/250g
Boboane din două straturi- unul din fondantă de lapte și cacao și altul din albuș bătut, glazurate cu glazură de ciocolată.
CHIȘINĂU
Bomboană din două straturi: unul din lichior de lapte și altul din fondantă de lapte , acoperită cu glazură de ciocolată.
BRÂNDUȘA
Bomboană praline în formă de cupolă cu amestec de unt de cocos, lapte praf, arahide, talaș de cocos, învelită întrun strat subțire de glazură de ciocolată și presărată cu talaș de cocos.
CLEPSIDRA
Bomboană praline în formă de cupolă cu amestec de unt de cocos, lapte praf, arahide, talaș de cocos învelită întrun strat subțire de glazură de ciocolată și presărată cu talaș de cocos.
COCOS
Bomboane asorti din două feluri de umplutură : una praline de nuanță deschisă, compusă din ulei de cocos, lapte praf, fulgi de cocos și alta de nuanță închisă cu adaos de ciocolată, glasate cu glazură de ciocolată.
VICTORIOȚA
Bomboane pralinde din arahide, pudră de cacao, grăsime vegetală și divin, acoperită cu glazură de ciocolată.
BUCURIA
Între două foi de vafele , acoperite cu glazură de ciocolată regăsești o combinație irezistibilă de arahide prăjite și magiun de mere.
SPICUȘOR
Între două straturi de vafele găsești o cremă fină de lapte și arahide, bomboana este acoperită cu glazură de ciocolată.
SCUFIȚA ROȘIE
Bomboană cu umplutură de praline din arahide, pudră de cacao, unt de cacao între două foi de vafele și acoperite cu glazură de ciocolată.
MELODIA
Bomboană cu umplutură de praline din unt de cacao, lapte praf, cacao triturată între două foi de vafele, acoperită cu glazură de ciocolată.
URSULEȚ
Bomboană cu umplutură de praline pe bază de migdale prăjite în zahăr, între două straturi de vafele, acoperite cu glazură de ciocolată.
INSPIRAȚIE
Bomboană din masă de jeleu cu gust și aormă de portocală sau caise, lămâie,vișină sub formă de cupolă și acoperite cu glazură de ciocolată.
NU-MĂ-UITA 1/170g
Bomboane de formă conică din masă de fondantă de lapte cu divin acoperite cu glazură de ciocolată și decorate cu ciocolată albă.
DULCINEEA 1/300g
Bomboane neglasate figurate din masă de fondantă de frișcă și divin.
DORINȚA 1/350g
Bomboane fine din două straturi- unul spumos și unul din jeleu cu adaos de extract de zmeură, cactus, struguri, acoperite cu glazură de ciocolată.
ROMANIȚA
Bomboană cu corp din fondantă de frișcă cu pudră de cacao și gust de ciocolată și vanilie, acoperită cu glazură de ciocolată.
ORIGINALE
Bomboană cu copr din fondantă de zahăr , pudră de cacao și divin, acoperită cu glazură de ciocolată. Produs de post.
LĂMÂIȚA
Bomboană cu corp din fondantă de zahăr cu adaos de ulei de lamâie , acoperită cu glazură de ciocolată. Produs de post.
RÂNDUNICA
Bomboană cu corp din fondantă cremă-brule cu pudră de cacao și gust de portocală, acoperită cu glazură de ciocolată.
TAINA
Boboană cu copr din fondantă de lapte cu pudră de cacao, arahide triturate și divin, acoperită cu glazură de ciocolată.
VALURILE MĂRII
Bomboană cu corp din fondantă de lapte și fructe alcoolizate triturate , acoperită cu glazură de ciocolat.
UMBRELE
Bomboană cu corp din fondantă de lapte cu adaos de divin, acoperită cu glazură de ciocolată.
BATON
Bomboană neglasată cu adaos de arahide prajite, foi de vafele, lapte degresat praf și pudră de cacao.
MASCA
Bomboană pe bază de praline cu lapte parf , arahide măcinate, pudră de cacao, acoperită cu glazură de ciocolată.
MACUL ROȘU
Bomboană cu corpul din masă de cacao triburată , unt de cacao, arahide, foi de vafele fin măcinate, ulei de cocos și cristale de caramelă , acoperită cu glazură de ciocolată.
GLORIA CAPRICE
Bomboană de ciocolată cu umplutură din masă de jeleu de fructe cu adaugarea extractului de căpșună sau vișină,caise. Produs de post.
CIOCOLATĂ
BUCURIA
Ciocolată de desert. Cacao- 52% minim/ amară 72%. Se gasesc și cu alune-15%,lapte praf 24%,
TALISMAN
Ciocolată cu adaos de alune întregi . Cacao în masă de ciocolată - 58% minim. Alune-18%, se gasesc și cu adaos de căpșuni, afine, crispy de cafea. Produs de post.
MEDALIE DE CIOCOLATĂ
Ciocolată de desert. Cacao-58% minim. Produs de post.
CARAMELĂ
CLASSIC mentola
Caramelă drops cu adaos de ulei de mentă . Produs de post.
CLASSIC berberis
Caramelă drops cu adaos de extract de berberis. Produs de post.
CAFEA-CREMĂ
Caramelă drops de lapte din masă de caramelă cu lapte integral concentrat cu zahăr, cu adăugarea cafelei naturale și aromei de cafea.
MOZAIC
Caramele aromatizate și colorate cu suprafața lucioasă fără ambalaj cu umplutură din fructe în asortiment. Produs de post.
FULGUȘOR
Caramelă cu umplutură răcoritoare din amestec de zahăr pudră și ulei de cocos . Produs de post.
ZEFIR
ZEFIR ALB
Produs gingaș din pireu de mere , pectina, zahăr și albuș bătut. Două jumătăți frumos relifiate unite între ele și presurate cu zahăr pudră.
ZEFIR ALB glasat cu glazură de ciocolată
Produs gingaș din pireu de mere, pectină, zahăr și albuș bătut acoperit cu o fină glazură de ciocolată.
NAPOLITANE
ARTEK cremă de lapte
Napolitane crocante și delicioase , produse din făină de calitate superioară cu cremă extrafină.
ARTEK cremă de lapte și arahide
Napolitane crocante și delicioase , produse din făină de calitate superioară cu cremă extrafina de lapte și arahide triturate.
ARTEK cremă de lapte și cafea
Napolitane crocante și delicioase, produse din făină de calitate suprerioară cu cremă extrafină de lapte și cafea naturală măcinată.